Az alábbiakban látható szolgáltatások egy része az ünnepi ceremónia nélkülözhetetlen elemét képezi, ugyanakkor néhány olyan különlegességről is szót ejtünk, melyek látványosságukkal, ötletességükkel jelentősen színesíthetik az esküvőt. Szolgáltató partnereink közös jellemzője a minőség és megbízhatóság, és arra törekszünk, hogy mindenki megtalálja köztük a pénztárcájának és elképzeléseinek leginkább megfelelőt.

Helyszín

Kiválasztása az egyik legfontosabb, legnehezebb feladat. Az esküvő stílusához leginkább megfelelő helyszínt érdemes választani, de természetesen a tervezett létszámot és a vendéglátás formáját is figyelembe kell venni. A lehetőségek tárháza nagyon széles: lehet az esküvőtök étteremben, kastélyban, múzeumban, rendezvénysátorban, stb.

Fotó, videó

Az esküvő felemelő pillanatainak megörökítése a legfontosabb emlék lesz a nagy napról. Az igazán jó fotókhoz/videókhoz nem csak professzionális technika, hanem szaktudás, gyakorlat és kreativitás egyaránt szükséges, ezért érdemes szakembert igénybe venni, akinek munkája garantáltan különbözik az amatőr felvételektől.

Jármű

Lovas kocsi, hintó, limuzin, felsőkategóriás vagy veterán autó? Bármi is legyen az elképzelésetek, mi megszerezzük az álomjárművet, és szükség esetén természetesen sofőrt is biztosítunk.

Meghívó, idézetek

A meghívó az, melyen keresztül rokonaitok, barátaitok az első benyomást szerezhetik. Ezért az igényes kivitelen kívül az is fontos, hogy tükrözze a személyiségetek, illetve az esküvő stílusát. Katalógusainkból kiválaszthatjátok a legmegfelelőbb változatot, idézetgyűjteményünkben pedig biztosan találtok egy nektek tetsző idézetet meghívótokba.

Dekoráció

A szertartás, a vacsora helyszínét díszítő dekoráció jó benyomást kelt a vendégekben, hangulatot ad az esküvőnek. Számos lehetőség áll rendelkezésetekre: textil-, virág-, léggömbdekoráció, illetve egyéb kiegészítők, melyekkel teljes harmóniát érhetünk el. Dekoratőrünkkel a helyszínen megbeszélhettek mindent, meghallgathatjátok ötleteit, tanácsait.

Székszoknya

Az elegáns esküvő elmaradhatatlan része a székszoknya, melyet több színben, masnival vagy masni nélkül is kérhettek. Előnye, hogy megvédi a székeket, és ha azok nem egyformák, egységessé teszi az összképet. Még a legszerényebb termet is ünnepélyessé varázsolja.

Vőfély, Ceremóniamester

Feladatuk a vendégek szórakoztatása, az események felkonferálása. A hagyományos lagzikon a vőfély versekkel, rigmusokkal, tréfás játékokkal szórakoztatja a násznépet, míg a modernebb hangulatú esküvőkön a ceremóniamesteré a "műsorvezető" szerep, aki mellőzi a népies kellékeket. Az esküvő szervezése során az esküvőtök stílusához leginkább illő vőfélyt vagy ceremóniamestert ajánlunk.

Zenekar, Dj

A megfelelő zene a jó hangulat záloga, ezért körültekintően kell választani. Figyelembe kell venni a meghívott vendégek korosztályát, ízlésvilágát, és más szempontokat is. Nálunk többféle stílusú zenekar közül választhattok, illetve olyan sokoldalú együttest is, amely különböző stílusokban egyaránt otthon van. DJ alkalmazásakor az élőzene varázsa ugyan elmarad, viszont szélesebb zenei repertoár áll rendelkezésre.

Ültető- és menükártya

Az ültető- és menükártyák praktikus és esztétikus kiegészítői az esküvői asztaldekorációnak, ezért harmonizálnia kell azzal. Az ültetőkártya alkalmazásával elkerülhető a probléma, hogy ki hova üljön, a menükártyáról pedig a meghívott vendégek értesülhetnek a vacsorán felszolgálásra kerülő ételekről.

Torta

A vacsora fénypontja, melynek nem csak finomnak, de szépnek, dekoratívnak is kell lennie. Az esküvői tortának ezért nagy tapasztalattal rendelkező, kreatív cukrászmesterek kezei közt kell készülni. Méretekből, formákból, ízekből és színekből egyaránt bőséges a választék - lehet kerek vagy szögletes, emeletes vagy akár élővirággal díszítetett.

Csokiszökőkút

Újszerű, de egyre divatosabb kiegészítő, mely még elegánsabbá teszi az ünnepet. A csokoládészökőkút látványa magáért beszél, melyhez étvágygerjesző illat párosul, és a finom belga csokoládé hömpölygő zuhatagába mártogatott különféle gyümölcsök, pillecukor, vagy apró sütemény zamata igazi gasztronómiai csemegét jelent.

Látvány Mixer

A profi mixerek minden vendéget elkápráztatnak, mikor hosszú évek alatt elsajátított látványos trükkökkel, akrobatikus show-elemekkel párosítva készítik el a színes, különleges, akár személyre szabott, alkoholos vagy alkoholmentes finom koktélokat.

Jégszobor, homokszobor, faszobor

A csillogó jégszobor nagyon dekoratív elem, amely hűsítheti az ételeket és elkápráztatja a násznépet. A speciális technikával történő fagyasztás biztosítja a kristálytiszta, átlátszó jeget, és a lassú olvadást. Nem is gondolnánk, hogy több méter magas szobrot is lehet készíteni homokból, és szintén igazán látványos a végeredmény. A faszobrászat motívuma is bármi lehet: galamb, hattyú, stb.

Tűzijáték, lézershow

Ma már ez a szolgáltatás is megfizethető áron érhető el, mégis az esküvő csúcspontja lehet. Pirotechnikusaink egyedi összeállítást készítenek, amely felejthetetlen élményt nyújt majd az egész násznép számára. Az általatok kiválasztott zenére megjelenő fénysugarakat, motívumokat, feliratokat, például a neveteket megjelenítő lézershow a 21. század látványtechnikai eszköze.

Pillangóreptetés

Emlékezetes élménnyel gazdagíthatja az esküvőt, csodás pillanatokban lehet részetek rokonaitokkal, barátaitokkal, ahogy a díszített röptető kosárkából felengeditek az élő pillangókat, miközben kívánságokat, szép szavakat súghattok egymás fülébe. Az angolszász területekről elterjedt szokás a felhőtlen boldogság, a szerelem szimbóluma.

Galambröptetés

A hófehér galamb az új közös életetek szimbóluma, a béke, szeretet és a megértés jelképe. Az igény szerint kézből, illetve kosárból, ládából történő csoportos galambröptetés szintén meghitt és gyönyörű színfoltja lehet az esküvő eseményeinek.

Kívánságlámpás

A repülő lámpások meggyújtása, felengedése romantikus, különleges programot jelent. Az éjszaka folyamán a meleg levegő hatására égbe emelkedő sok színes fény, mint megannyi csillag, csodálatos látványt nyújt, és felejthetetlen pillanattá válik. A hagyomány szerint a lámpásokba belesuttogott kívánságok valóra válnak.

Táncoktatás

Ha szeretnétek megörvendeztetni a meghívottakat a nyitótáncra betanult kedves koreográfiával vagy egy lélegzetelállító gyertyafénykeringővel, igénybe vehetitek egy profi, türelmes tánctanár segítségét, akivel elsajátíthatjátok a tánclépéseket.

Fogfehérítés

Minden menyasszony álma, hogy a Nagy Napon szebb legyen, mint valaha - ennek pedig része a gyönyörű mosoly. Próbáld ki a legújabb fogfehérítő rendszert, ha a legrövidebb idő alatt a legfehérebb fogakat szeretnéd. Nem kell választanod az eredményesség és a gyorsaság között. Hófehér fogak 45 perc alatt!

Gyermekmegőrzés

Azért, hogy az esküvő alatt az anyukák, apukák is felhőtlenül szórakozhassanak, és a gyermekek is jól érezhessék magukat, diplomás óvodapedagógus foglalkozik a kicsikkel.