Miért érdemes hozzánk fordulni?

Az esküvő egyszeri és megismételhetetlen esemény, melyet mindenki szeretne olyan gyönyörűvé, varázslatossá tenni, amilyennek azt megálmodta. A tökéletes esküvő megszervezése ugyanakkor sokrétű, összetett feladat, tehát megfelelő tapasztalatok és kapcsolatok hiányában megerőltető és időigényes lehet.

Ezért érdemes esküvőszervezőhöz fordulni. Mi szívesen segítünk Nektek:
- a szervezés terhét levesszük a vállatokról, megkímélünk benneteket a sok utánajárástól és feszültségtől;
- valamint gondoskodunk róla, hogy a Nagy Napon minden zökkenőmentesen menjen, és számotokra ne izgulás és rohangálás, hanem valóban ünnep legyen az esküvő, melynek felszabadultan élvezhetitek minden pillanatát.

Hazánkban az esküvőszervezés sokak szemében tévesen egybeforr a luxus fogalmával, és úgy terjedt el a köztudatban, hogy a felsőbb tízezer kiváltsága. Pedig nem jár plusz költséggel, hiszen mi a szolgáltatóinktól kapjuk a jutalékot, mivel folyamatosan munkát biztosítunk nekik.

Az esküvőszervezés menete

Az alábbiakban dióhéjban bemutatjuk, hogy miből áll a tevékenységünk, és milyen lépésekre kell készülnötök a velünk való együttműködés során.

Irodánkban egy előre egyeztetett időpontban találkozunk Veletek. Megismerkedünk, elmondjátok vágyaitokat és ötleteiteket, s hogy mi az, amit szeretnétek elkerülni. Ez alapján, és a szükséges tényadatok ismeretében (időpont, létszám) körvonalazódik számunkra az a szolgáltatói kör, amely a leginkább illeszkedik elképzeléseitekhez, személyiségetekhez, költségvetésetekhez.

A találkozót követő napokban felkeressük azokat a szolgáltatókat, akik megfelelnek igényeiteknek, és az esküvőtök napjára még nincsenek lefoglalva.

Több választási lehetőséggel (több helyszín, fotós, videós, stb. bemutatása) elkészítjük az árajánlatot, melyet a referenciaanyagokkal együtt a következő találkozó alkalmával átadunk. Az árak és a referencia ismeretében egyszerűen kiválaszthatjátok a számotokra legszimpatikusabbat. Igény esetén megszervezzük a helyszínbejárásokat, a személyes találkozókat, melyek mind biztosabbá teszik a döntéseteket. Bár a döntést nem kell elkapkodni, azonban érdemes minél hamarabb lefoglalni az adott szolgáltatókat, hogy időközben ne ígérkezzenek el máshova az esküvőtök időpontjára.

Ha döntöttetek, mi lefoglaljuk a kiválasztottakat. Tulajdonképpen a megálmodott esküvő megszervezésének a felén már túl is vagyunk, és megkíméltünk benneteket mindenféle rohangálástól, idegeskedéstől.

Ezután egy nyugalmasabb időszak következik, testben és lélekben való felkészülés a nagy Napra.

Néhány nappal a kitűzött időpont előtt ismét találkozunk, lépésről lépésre kidolgozzuk az esküvő pontos forgatókönyvét és megbeszéljük az esetleges változásokat. Ez a szolgáltatók számára is nagyon hasznos - mert van mihez alkalmazkodniuk -, és Nektek is könnyebbség, hogy látjátok, minden gördülékenyen halad és nyugodtan elengedhetitek magatokat.

Az esküvő napján mindig egy lépéssel előttetek járunk, gondosan betartjuk a sokszor átbeszélt ütemezéseket; előkészítünk, irányítunk és ügyelünk mindenre. Mi leszünk az elsők, akik megérkeznek és az utolsók, akik távoznak a helyszínről.